Entric Homedes ens explica com ajudar-los des d’una altra vessant terapèutica.

El terapeuta Enric Homedes ha escrit una guia pràctica on trobar solucions als problemes de conducta freqüents de les nostres mascotes. Homedes està especialitzat en la teràpia floral i és formador de Sedibac (Societat per a l’estudi i difusió de la teràpia floral del Dr. Bach a Catalunya).

El llibre és fruit d’un treball d’investigació de 10 anys. L’objectiu és ajudar en la millora de la convivència i adaptació de l’animal al seu entorn. En cap moment, però, intenta substituir la tasca del veterinari, educador caní o etòleg i per això recomana consultar un veterinari, abans de res, descartar que el problema de comportament sigui un problema físic.

“Lessència floral reequilibra per ressonància vibracional pel mateix principi que un diapasó afina un instrument desafiat”

En aquest manual es presenten problemes de conducta típics en el món caní i felí i el seu tractament amb flors de Bach. Malgrat que els continguts fan referència en gran part a gossos i gats, tot allò que s’hi exposa és aplicable a qualsevol tipus d’animal.

“L’objectiu del llibre és ajudar en la millora de la convivència i adaptació de l’animal al seu entorn”

Quan una persona o animal viu un conflicte o rep un impacte físic, es produeix en ell una distorsió energètica que influencia negativament en el seu camp energètic, alternant-ne el seu estat d’ànim. L’essència floral reequilibra per ressonància vibracional pel mateix principi que un diapasó afina un instrument desafinat.

Segons HOmedes, l’energia de l’efecte actiu de les essències florals no és, pel moment, mesurable, però sí detectable per fotografia. El fotògraf rus Semyo Davidovinch Kirlian va desenvolupar el 1939 un mpetode de fotografia d’alta freqüència per captar i fer visibles les radiacions bioenergètiques dels éssers vius.

Redacció: Dúnia Ramiro
Revista “Peluts”

Anuncis