Barcelona i voltants.

La Cecilia Albor necessita trobar-li una família a aquest petitó.
Ella no pot quedar-se’l i l’últim que vol és ficar-lo en una gàbia així que intenta trobar-li una bona família.

Ha adjuntat un cartell per a enganxar en veterinàries i en botigues…per favor, ajudeu-la a difondre’l!

El va trobar tombat a la meitat de la carretera, ple de puces i paparres i amb una cara de tristesa que et partia el cor. Com deixar-lo allà? Està molt trist i esgotat.
Després de banyar-lo li van posar una manta i es va quedar dormit. Pel matí seguia en la mateixa posició. Realment està molt decaigut…

Li van dir que té entre 7-8 mesos, és de grandària mitjana però més gran que un cocker. És super afectuós i tranquil. Es duu estupendament bé amb persones i gossos. Segurament que amb gats també però encara no ho ha provat perquè el nen estava esgotat, però ho farà aquests dies. Es lliura amb xip, vacunat, desparasitat i castrat. Es farà seguiment. Només a barcelona i voltants.

Contacte: 686.676.568 Cecilia

——————————————————————————————-

Missatge de la Cecilia recent:

RETORNEN AL PANDA DESPRÉS De… 4 HORES??!!

Si…no és un error.
No van ser 4 mesos, ni 4 setmanes, ni tan sols 4 dies…sinó 4 hores.
Després de dur-lo a la seva casa diverses vegades en aquesta setmana. Després d’estar 12 hores fora de la meva casa, arribava, agafava al Panda i més mitja hora amb cotxe d’anada i volta per a dur-lo. Després de quedar-me amb ells gairebé dues hores cada vegada i arribar a casa passades les 11 de la nit, amb grip i febre. Després d’anar amb el etòleg i quedar-se amb ells fins a les 8 de la nit, em criden a les 00.30 perquè el vagi a buscar… El motiu….doncs que plora, que grata les portes, que no els deixa dormir. De qué ha valgut que els digués mil vegades que Panda necessita “paciència”. De qué ha valgut que l’etòleg els digués que és un bon gos i que cal tenir paciència…sobretot aquesta nit!!…que estarà en un lloc que no coneix, amb gent que no coneix…que solament té 10 mesos!!! Jo l’he tingut a la meva casa, quan va arribar va fer el mateix 2 nits i després es va calmar….però com es pot ser així??!!! I cridar-me a passada mitjanit perquè el vagi a buscar…però que s’han cregut…
Em diuen que està descontrolat, molt nerviós, que no para, que no els deixa dormir….i que els ataca!!! per favor…En Panda és incapaç d’atacar a ningú…fins l’etòleg s’ha quedat de pedra quan l’hi vaig explicar!!! En fi…em sap greu per Mireia, però deurien plantejar-se si estan capacitats per a tenir un gos. Ni tan sols li han donat una oportunitat…ni tan sols això…solament 4 hores!! i a la primera que surt alguna cosa malament, el gos al carrer…és així….
La majoria dels gossets ho passen molt malament les primeres nits fins que s’acostumen. Quan vaig anar a buscar al Panda estava amb el cor a mil com si hagués estat corrent…pobret….ho haurà passat molt malament. Arribo a casa i es va anar al seu raconet a dormir fins a avui al matí… En fi….segueix buscant una família….

Contacte: 686.676.568 Cecilia

Anuncis